Grov nudelsalat med ost og grønt
30 min
•
&format=webp)
Lav en stor portion og du har til madpakken dagen efter.
Ingredienser
250 g
Tørrede ægnudler, fx fuldkornsnudler
|
|
---|---|
2 liter
Vand
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
½ spsk
Flydende honning
|
|
1 tsk
Stødt ingefær
|
|
Friskkværnet peber
|
1
Agurk (ca. 350 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
4
Groftrevne gulerødder (ca. 200 g)
|
|
---|---|
200 g
Salatost i tern
|
|
100 g
Røget laks i strimler
|
Tilbehør
1
Limefrugt i både
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
I stedet for hvid ost i saltlage kan du bruge tern af gul ost. I stedet for røget laks kan du bruge røget ørred, tun eller stegt laks fra dagen før.
Kom nudelsalaten i en plastikboks og server den sammen med en grovbolle og en lille klase vindruer. Husk en gaffel til salaten.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
500 kJ / 120 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,4 g |
Protein: | 5,3 g |
Fedt: | 4,7 g |
Kulhydrat: | 13,9 g |
