13355 kJ / 3192 kcal
649 kJ / 155 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,8 g |
Protein: | 24,4 % | 9,3 g |
Kulhydrat: | 47,8 % | 18,2 g |
Fedt: | 27,8 % | 4,9 g |
Små finthakkede fed hvidløg
|
2 |
---|---|
Friskpresset citronsaft
|
½ dl |
Friskkværnet peber
|
|
Kyllingefileter i flade tynde skiver
|
3 |
Lufttørret skinke, fx parmaskinke
|
50 g |
---|
Grøn squash i skrå tynde skiver
|
1 |
---|---|
Aubergine i skrå tynde skiver
|
1 |
Rød peberfrugt i 6 lange stykker
|
1 |
Basilikumpesto
|
2 spsk |
Basilikumpesto
|
2 spsk |
---|---|
Groft salt
|
½ tsk |
Rugbrød
|
12 skiver |
Soltørrede tomater
|
50 g |
Revet mozzarellaost
|
120 g |
Mørk balsamicoeddike
|
1 spsk |
---|---|
Sukker
|
1 tsk |
Hovedsalat revet i grove stykker
|
½ liter |
Renset rucolasalat
|
1 liter |
Cherrytomater i både
|
100 g |
Lille gulerod i tynde strimler
|
1 |
Sorte oliven med sten, fx nicoise
|
---|