13423 kJ / 3208 kcal
618 kJ / 148 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,7 g |
Protein: | 24,4 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 47,9 % | 17,4 g |
Fedt: | 27,7 % | 4,6 g |
2
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
---|---|
½ dl
Friskpresset citronsaft
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3
Kyllingefileter i flade tynde skiver
|
50 g
Lufttørret skinke, fx parmaskinke
|
---|
1
Grøn squash i skrå tynde skiver
|
|
---|---|
1
Aubergine i skrå tynde skiver
|
|
1
Rød peberfrugt i 6 lange stykker
|
|
2 spsk
Basilikumpesto
|
2 spsk
Basilikumpesto
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
12 skiver
Rugbrød
|
|
50 g
Soltørrede tomater
|
|
120 g
Revet mozzarellaost
|
1 spsk
Mørk balsamicoeddike
|
|
---|---|
1 tsk
Sukker
|
|
½ liter
Hovedsalat revet i grove stykker
|
|
1 liter
Renset rucolasalat
|
|
100 g
Cherrytomater i både
|
|
1
Lille gulerod i tynde strimler
|
Sorte oliven, fx nicoise
|
---|