Grovboller med kalkunbryst og hytteost
15 min
•
Sandwich med et dejligt cremet fyld, der giver en god mæthedsfornemmelse.
Ingredienser
Råkost
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Rapsolie
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Fintsnittet hvidkål
|
|
|
4
Strimlede gulerødder (ca. 300 g)
|
|
4
Grovboller
|
|
|---|---|
|
250 g
Hytteost
|
|
|
4 spsk
Finthakkede basilikumblade eller persille
|
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
200 g
Kogt, røget kalkun i skiver
|
Pynt
|
Frisk basilikum
|
|---|
Sådan gør du
Råkost
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
428 kJ / 102 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,2 g |
| Protein: | 7,4 g |
| Fedt: | 2 g |
| Kulhydrat: | 13,4 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.