Grovboller med kalkunbryst og hytteost
15 min
•

Sandwich med et dejligt cremet fyld, der giver en god mæthedsfornemmelse.
Ingredienser
Råkost
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
300 g
Fintsnittet hvidkål
|
|
4
Strimlede gulerødder (ca. 300 g)
|
4
Grovboller
|
|
---|---|
250 g
Hytteost
|
|
4 spsk
Finthakkede basilikumblade eller persille
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
Friskkværnet peber
|
|
200 g
Kogt, røget kalkun i skiver
|
Pynt
Frisk basilikum
|
---|
Sådan gør du
Råkost
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5985 kJ / 1430 kcal
Næringsindhold pr. 100g
428 kJ / 102 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 29,6 % | 7,4 g |
Kulhydrat: | 53,1 % | 13,4 g |
Fedt: | 17,3 % | 2 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
