Grundopskrift - aspargessuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(81 vurderinger)

30 min

Vil du lave din egen aspargessuppe er her opskriften på en cremet, fyldig klassiker.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g dampede hvide asparges i mindre stykker
  • ¼ liter grøntsagsbouillon

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Blend de dampede aspargesstykker og grønsagsbouillon ca. 1 min., eller til blandingen er meget jævn.

Smelt smørret ved kraftig varme i en tykbundet gryde, men uden at det bruner. Tilsæt hvedemel under piskning. Pisk bouillonen i lidt ad gangen og tilsæt aspargespuréen. Rør fløde i og bring suppen i kog under piskning. Lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt salt og peber og smag aspargessuppen til.

Tip

I stedet for friske asparges kan man bruge drænede asparges fra dåse. En dåse på ca. 450 g giver ca. 250 g drænede aspargessnitter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,2 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 73 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag