Grundopskrift - aspargessuppe

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(73 vurderinger)

30 min

Vil du lave din egen aspargessuppe er her opskriften på en cremet, fyldig klassiker.

Ingredienser

Antal portioner
  • 250 g dampede hvide asparges i mindre stykker
  • ¼ liter grøntsagsbouillon

Sådan gør du

Sådan gør du

Blend de dampede aspargesstykker og grønsagsbouillon ca. 1 min., eller til blandingen er meget jævn.

Smelt smørret ved kraftig varme i en tykbundet gryde, men uden at det bruner. Tilsæt hvedemel under piskning. Pisk bouillonen i lidt ad gangen og tilsæt aspargespuréen. Rør fløde i og bring suppen i kog under piskning. Lad den koge ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt salt og peber og smag aspargessuppen til.

Tip

I stedet for friske asparges kan man bruge drænede asparges fra dåse. En dåse på ca. 450 g giver ca. 250 g drænede aspargessnitter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,2 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 73 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: