Gulerodspostej
1 time 10 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Gulerodspostej smager dejligt og har en lækker konsistens. Kombinationen af smagfulde gulerødder, æg, friske krydderurter og cremet hytteost smager himmelsk.
Ingredienser
|
8
Skrællede gulerødder (ca. 600 g)
|
|
|---|---|
|
4
Æg
|
|
|
60 g
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
|
1 dl
Groftklippet purløg
|
|
|
1 dl
Små kviste af persille
|
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
400 g
Hytteost
|
Hertil
|
240 g
Groft brød
|
|
|---|---|
|
Blandet salat
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også lave postejen i en stor form (a ca. 1½ liter). Bag den i ca. 1 time ved 200° - traditionel ovn.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
344 kJ / 82 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 5,3 g |
| Fedt: | 1,9 g |
| Kulhydrat: | 10,8 g |