Gulerodsvafler med kvarkcreme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

45 min

Gulerodsvaflerne er krydret med kanel. Toppingen leder tankerne hen på en gulerodskage.

Ingredienser

Antal portioner

Kvarkcreme

  • 100 g smør
  • 200 g hvedemel (ca. 3½ dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk stødt kanel
  • 2 spsk sukker
  • 4½ dl mælk
  • 1 æg
  • 2 dl groftrevne gulerødder

Pynt

  • strimlet citronskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Kvarkcreme

Bland kvark sammen med de øvrige ingredienser og stil cremen tildækket i ca. ½ time i køleskabet. Smag til.

Lad smørret smelte og lad det køle let af. Bland mel, bagepulver, kanel og sukker sammen. Pisk mælk i melblandingen sammen med æg og smør til en jævn dej. Vend gulerødderne i til sidst.

Lad imens vaffeljernet blive godt varmt. Pensl pladerne med smør den første gang. Kom dej i vaffeljernet (ca. ¾ dl) og bag vaflen i ca. 2 min. - eller til den er gylden. Bag resten af vaflerne. Server dem lune sammen med kvarkcreme.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: