Gyoza salat
20 min
•
Arbejdstid: 20 min
•

Stegte gyozaer + sprøde grøntsager = den lækreste salat! Du skal bare bruge den slags gyoza, du bedst kan lide. De fås både med fyld af kød, tofu og grøntsager og alle slags er gode i denne salat.
Ny
Ingredienser
Stegte gyozaer
1 spsk
Olie
|
|
---|---|
16
Gyozaer
|
|
½ dl
Vand
|
Dressing
½ dl
Skyr naturel eller græsk yoghurt
|
|
---|---|
2 spsk
Grov peanutbutter
|
|
1½ spsk
Vand
|
|
1 spsk
Sojasauce
|
|
1 spsk
Sød chilisauce
|
|
½ spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
¼ tsk
Salt
|
Salat
250 g
Fintsnittet spidskål
|
|
---|---|
250 g
Tomater i mindre stykker
|
|
½
Agurk i mindre stykker
|
|
2
Forårsløg i tynde ringe
|
|
1 dl
Hakkede korianderblade
|
|
½ dl
Ristede sesamfrø
|
|
Et drys flagesalt
|
Topping
½
Rød chilipeber i ringe
|
|
---|---|
Evt. korianderblade
|
|
1
Limefrugt i både
|
Sådan gør du
Stegte gyozaer
Dressing
Gyoza salat
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Gyozaer findes med mange slags fyld og du kan bruge lige den, du bedst kan lide.
