H. C. Andersen-portvinskage
1 time
•
Nøddebund med knasende nougat og dejlig portvinsflødeskum. Skøn kage til kaffen.
Ingredienser
|
125 g
Hasselnøddekerner
|
|
|---|---|
|
3
Æg
|
|
|
150 g
Rørsukker (ca. 1¾ dl)
|
|
|
1½ spsk
Kartoffelmel
|
|
|
1½ tsk
Bagepulver
|
Nøddenougat
|
4½ spsk
Flormelis
|
|
|---|---|
|
50 g
Hasselnøddeflager
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
|---|---|
|
½ dl
Hvid portvin
|
Sådan gør du
Nøddenougat
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1485 kJ / 355 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 6 g |
| Fedt: | 22,5 g |
| Kulhydrat: | 30,8 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.