H. C. Andersen-portvinskage
1 time
•

Nøddebund med knasende nougat og dejlig portvinsflødeskum. Skøn kage til kaffen.
Ingredienser
125 g
Hasselnøddekerner
|
|
---|---|
3
Æg
|
|
150 g
Rørsukker (ca. 1¾ dl)
|
|
1½ spsk
Kartoffelmel
|
|
1½ tsk
Bagepulver
|
Nøddenougat
4½ spsk
Flormelis
|
|
---|---|
50 g
Hasselnøddeflager
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
---|---|
½ dl
Hvid portvin
|
Sådan gør du
Nøddenougat
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1485 kJ / 355 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,7 g |
Protein: | 6 g |
Fedt: | 22,5 g |
Kulhydrat: | 30,8 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
