Hakkebøf i rødvinssauce

Hakkebøf i rødvinssauce

30 min Hovedret
Hakkebøf i rødvinssauce er en dejlig hakkebøf med sauce, hvor de kendte bløde løg er skiftet ud med en frisk æble-topping. Æble-toppingen består ud over æble af rødløg og persille, vendt i en citrondressing. Hakkebøf i rødvinssauce med æble-topping er et friskt og nyt bud på en klassisk hakkebøf.
Mere inspiration

Mere nem og dejlig aftensmad med rødvinssauce.....

Velbekomme!
Tip

Æble-toppingen passer også godt til en stegt kotelet eller mørbradbøf. Eller du kan bruge den på en fyldig salat af perlespelt, avocado og broccolibuketter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9316 kJ / 2227 kcal

Næringsindhold pr. 100g

368 kJ / 88 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,1 g
Protein: 30,3 % 6,6 g
Kulhydrat: 50,2 % 10,8 g
Fedt: 19,5 % 1,9 g
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt

Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt. 

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise