Æble-toppingen passer også godt til en stegt kotelet eller mørbradbøf. Eller du kan bruge den på en fyldig salat af perlespelt, avocado og broccolibuketter.
10598 kJ / 2533 kcal
419 kJ / 100 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 27 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 49,5 % | 12,2 g |
Fedt: | 23,5 % | 2,7 g |
Mere nem og dejlig aftensmad med rødvinssauce.....
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
10 g
Smør
|
|
5 dl
Rødvinssauce
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
2 tsk
Flydende honning
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
3
Uskrællede røde æbler (ca. 375 g)
|
|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
100 g
Skyllet hjertesalat
|
|
---|---|
1 kg
Kartofler - koges
|