Hakkebøffer med blomme- og savojkålssauté
45 min
•
En klassisk ret: hakkebøffer og kartofler....og så dog. Her får du nemlig ingen bløde løg, men i stedet både stegt savojkål med blommer og en dejlig sennepsdressing.
Ingredienser
|
1 kg
Skrubbede små kartofler i halve
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Sennepsdressing
|
250 g
Kvark
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
3 spsk
Koldt vand
|
|
500 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
|---|---|
|
25 g
Smør
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Blomme- og savojkålssauté
|
300 g
Blommer i tykke både
|
|
|---|---|
|
300 g
Snittet savojkål
|
|
|
3 stilke
Bladselleri i skiver (ca. 150 g)
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Sennepsdressing
Blomme- savojkålssauté
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
337 kJ / 80 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 6,3 g |
| Fedt: | 2,3 g |
| Kulhydrat: | 8,5 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.