Hakkebøffer med blomme- og savojkålssauté
45 min
•
&format=webp)
En klassisk ret: hakkebøffer og kartofler....og så dog. Her får du nemlig ingen bløde løg, men i stedet både stegt savojkål med blommer og en dejlig sennepsdressing.
Ingredienser
1 kg
Skrubbede små kartofler i halve
|
|
---|---|
1 spsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Sennepsdressing
250 g
Kvark
|
|
---|---|
2 spsk
Dijon-honningsennep
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
3 spsk
Koldt vand
|
500 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Blomme- og savojkålssauté
300 g
Blommer i tykke både
|
|
---|---|
300 g
Snittet savojkål
|
|
3 stilke
Bladselleri i skiver (ca. 150 g)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
Sådan gør du
Sennepsdressing
Blomme- savojkålssauté
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
337 kJ / 80 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,4 g |
Protein: | 6,3 g |
Fedt: | 2,3 g |
Kulhydrat: | 8,5 g |
Relateret video
Sådan snitter du kål
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
