Halloumi burger
30 min
•
Lækker burger med grillet "ostebøf" og rødløgssalsa. En lille sag med masser af smag!
Ingredienser
Dip - til kartofler
|
200 g
Kvark
|
|
|---|---|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
½ tsk
Røget paprika
|
|
|
¼ tsk
Stødt chili
|
Salsa
|
3 spsk
Sukker
|
|
|---|---|
|
½ dl
Ufarvet lagereddike
|
|
|
½ dl
Vand
|
|
|
2
Rødløg i både (ca. 150 g)
|
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
|
250 g
Røde og gule cherrytomater i kvarte
|
|
|
¾ bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 75 g)
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
4
Grove burgerboller
|
|
|---|---|
|
1
Avocado i skiver (ca. 150 g)
|
|
|
½ liter
Renset rucolasalat (ca. 50 g)
|
|
200 g
Halloumi ost
|
|---|
Tilbehør
|
1 kg
Ovnstegte kartofler
|
|---|
Sådan gør du
Dip - til kartofler
Salsa
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Smør evt. overbollerne med noget af dippen. Pynt evt. med friske korianderblade.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
460 kJ / 110 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,9 g |
| Protein: | 4,7 g |
| Fedt: | 3,7 g |
| Kulhydrat: | 14,3 g |