Halloumi burger
30 min
•
&format=webp)
Lækker burger med grillet "ostebøf" og rødløgssalsa. En lille sag med masser af smag!
Ingredienser
Dip - til kartofler
200 g
Kvark
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
½ tsk
Røget paprika
|
|
¼ tsk
Stødt chili
|
Salsa
3 spsk
Sukker
|
|
---|---|
½ dl
Ufarvet lagereddike
|
|
½ dl
Vand
|
|
2
Rødløg i både (ca. 150 g)
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
250 g
Røde og gule cherrytomater i kvarte
|
|
¾ bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 75 g)
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
4
Grove burgerboller
|
|
---|---|
1
Avocado i skiver (ca. 150 g)
|
|
½ liter
Renset rucolasalat (ca. 50 g)
|
200 g
Halloumi ost
|
---|
Tilbehør
1 kg
Ovnstegte kartofler
|
---|
Sådan gør du
Dip - til kartofler
Salsa
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Smør evt. overbollerne med noget af dippen. Pynt evt. med friske korianderblade.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11367 kJ / 2717 kcal
Næringsindhold pr. 100g
460 kJ / 110 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 17,2 % | 4,7 g |
Fedt: | 30 % | 3,7 g |
Kulhydrat: | 52,8 % | 14,3 g |
