Halloumi burger

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(38 vurderinger)

30 min

Lækker burger med grillet "ostebøf" og rødløgssalsa. En lille sag med masser af smag!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dip - til kartofler

Salsa

  • 3 spsk sukker
  • ½ dl ufarvet lagereddike
  • ½ dl vand
  • 2 rødløg i både (ca. 150 g)
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 200 g røde og gule cherrytomater i kvarte
  • 4 forårsløg i tynde ringe (ca. 75 g)
  • ¼ tsk groft salt
  • 4 grove burgerboller
  • 1 avocado i skiver (ca. 150 g)
  • ½ liter renset rucolasalat (ca. 50 g)
  • 200 g Karolines Køkken® Halloumi ost 25%

Tilbehør

  • 1 kg ovnstegte kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dip - til kartofler

Rør kvark, salt og krydderier sammen. Smag dippen til og stil den tildækket i køleskabet til serveringen.

Salsa

Bring sukker, eddike og vand i kog i en gryde. Tilsæt løg og kog 2-3 min. Tag løgene op med en hulske og hæld dem i en skål. Kog lagen ind ved kraftig varme og uden låg i ca. 1 min. - til en tyk sirup. Hæld lagen over løgene og vend resten af ingredienserne i.

Lun burgerbollerne og fordel avocadoskiver og rucola på de 4 underboller.

Lad en grillpande blive godt varm - ca. 4 min ved kraftig varme. Grill osteskiverne ca. 2 min. på hver side - eller til de har grillstreger. Fordel ost og 1 spsk salsa på de 4 underboller og læg overbollen på. Server sammen med resten af salsaen, ovnkartofler og dip.

Tips

Smør evt. overbollerne med noget af dippen.
Pynt evt. med friske korianderblade.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 47,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag