Havre- og chokoladecookies

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(89 vurderinger)

30 min

Opskrifter er supernem - og smager supergodt!

Ingredienser

Ca. 20 cookies pr. portion

Opskriften gælder for 1 portion

  • 200 g blødt smør
  • 250 g rørsukker (ca. 3 dl)
  • 2 æg
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 dl havregryn
  • 125 g hvedemel (ca. 2 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 200 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør smør og sukker luftigt. Rør æg, salt, vaniljesukker og havregryn i. Bland mel og bagepulver og rør det i blandingen. Hak chokoladen og tilsæt den. Fordel dejen i klatter på en bageplade beklædt med bagepapir - ca. 6-8 cookies pr. plade. Kagerne bages midt i ovnen. Afkøles.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Frysetips

Lun dem evt. på en brødrister. Den rå dej kan også fryses - lad dejen tø på køkkenbordet i et par timer.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 18640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 49 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: