Havre- og chokoladecookies

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(75 vurderinger)

30 min

Opskrifter er supernem - og smager supergodt!

Ingredienser

Ca. 20 cookies pr. portion

Opskriften gælder for 1 portion

  • 200 g blødt smør
  • 250 g rørsukker (ca. 3 dl)
  • 2 æg
  • 1 tsk groft salt
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 dl havregryn
  • 125 g hvedemel (ca. 2 dl)
  • 2 tsk bagepulver
  • 200 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør smør og sukker luftigt. Rør æg, salt, vaniljesukker og havregryn i. Bland mel og bagepulver og rør det i blandingen. Hak chokoladen og tilsæt den. Fordel dejen i klatter på en bageplade beklædt med bagepapir - ca. 6-8 cookies pr. plade. Kagerne bages midt i ovnen. Afkøles.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200° - traditionel ovn.

Frysetips

Lun dem evt. på en brødrister. Den rå dej kan også fryses - lad dejen tø på køkkenbordet i et par timer.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 18640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,5 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 49 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: