Havregrød med æble og kanel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

15 min

Kom godt fra start om morgenen med havregrød - her med lidt ekstra protein. Skønne æbler og krydret med kanel.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 rødt æble i små tern (ca. 125 g)
  • ¼ tsk stødt kanel

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom havregryn, mælk, vand og salt i en lille tykbundet gryde. Bring i kog og kog ved jævn varme i ca. 2 min., under omrøring. Pisk æggehviderne heri og lad det koge ved jævn varme i ca. 1 min. Tilsæt fraiche og smag til.

Server havregrøden med æbler og drysset med kanel.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10,8 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 16 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag