Havregrød med hytteost, blåbær og kanel

Havregrød med hytteost, blåbær og kanel

15 min
Til morgenmaden, hvor det gerne må være let. Her med lidt ekstra protein fra hytteosten.

Sådan gør du

  • Bring havregryn og vand i kog og kog det i ca. 2 min. Tilsæt mælk og salt og bring i kog.
  • Server grøden i skåle. Top op med hytteost og blåbær og drys med kanel. Server straks.

Du kan krydre med andet end kanel og bruge årstidens frugter.

Energiindhold for hele retten:

3157 kJ / 755 kcal

Næringsindhold pr. 100g

257 kJ / 61 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 24,6 % 3,7 g
Kulhydrat: 59 % 8,9 g
Fedt: 16,4 % 1,1 g
Mere inspiration

Havregrød med anden topping....

Havregrød
15 min
Havregrød
(147)

Ingredienser

125 g Havregryn (ca. 4 dl)
½ liter Vand
2½ dl Mælk
½ tsk Groft salt
200 g Hytteost
150 g Blåbær
¼ tsk Stødt kanel