Havregrød med hytteost, blåbær og kanel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Til morgenmaden, hvor det gerne må være let. Her med lidt ekstra protein fra hytteosten.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 125 g havregryn (ca. 4 dl)
  • ½ liter vand
  • 2½ dl minimælk
  • ½ tsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring havregryn og vand i kog og kog det i ca. 2 min. Tilsæt mælk og salt og bring i kog.

Server grøden i skåle. Top op med hytteost og blåbær og drys med kanel. Server straks.

Tip

Du kan krydre med andet end kanel og bruge årstidens frugter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 15 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag