Havregrød med hytteost, blåbær og kanel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Til morgenmaden, hvor det gerne må være let. Her med lidt ekstra protein fra hytteosten.

Ingredienser

Antal portioner

  • 125 g havregryn (ca. 4 dl)
  • ½ liter vand
  • 2½ dl minimælk
  • ½ tsk groft salt

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring havregryn og vand i kog og kog det i ca. 2 min. Tilsæt mælk og salt og bring i kog.

Server grøden i skåle. Top op med hytteost og blåbær og drys med kanel. Server straks.

Tip

Du kan krydre med andet end kanel og bruge årstidens frugter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 15 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: