Havregrød med hytteost, blåbær og kanel

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Til morgenmaden, hvor det gerne må være let. Her med lidt ekstra protein fra hytteosten.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 125 g havregryn (ca. 4 dl)
  • ½ liter vand
  • 2½ dl minimælk
  • ½ tsk groft salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring havregryn og vand i kog og kog det i ca. 2 min. Tilsæt mælk og salt og bring i kog.

Server grøden i skåle. Top op med hytteost og blåbær og drys med kanel. Server straks.

Tip

Du kan krydre med andet end kanel og bruge årstidens frugter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,8 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 15 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag