Havregrød med hytteost, blåbær og kanel

Havregrød med hytteost, blåbær og kanel

15 min
Til morgenmaden, hvor det gerne må være let. Her med lidt ekstra protein fra hytteosten.

Sådan gør du

  • Bring havregryn og vand i kog og kog det i ca. 2 min. Tilsæt mælk og salt og bring i kog.
  • Server grøden i skåle. Top op med hytteost og blåbær og drys med kanel. Server straks.
Mere inspiration

Havregrød med anden topping....

Havregrød
15 min
Havregrød
(117)
Velbekomme!
Tip

Du kan krydre med andet end kanel og bruge årstidens frugter.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3140 kJ / 750 kcal

Næringsindhold pr. 100g

256 kJ / 61 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 23,7 % 3,6 g
Kulhydrat: 59,9 % 9 g
Fedt: 16,4 % 1,1 g

Ingredienser

Havregryn (ca. 4 dl)
125 g
Vand
½ liter
Minimælk
2½ dl
Groft salt
½ tsk
200 g
Blåbær
150 g
Stødt kanel
¼ tsk