Havregrynskugler med marcipan og lakrids

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

60+ min

Prøv disse lækre havregrynskugler med marcipan og lakrids.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

30 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 100 g groftrevet ren, rå marcipan
  • 75 g havregryn (ca. 2 dl)
  • 100 g blødt smør
  • ½ spsk stærk brygget espressokaffe
  • 5 spsk flormelis
  • 2 spsk kakaopulver
  • ½ tsk stærk salmiakpulver
  • 3 spsk kakaopulver

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom alle ingredienserne i en skål og rør dem godt sammen med en ske. Smag til. Tril 30 små kugler (a ca. ½ spsk) og rul dem i en blanding af kakao og salmiakpulver. Stil havregrynskuglerne tildækket i køleskabet i mindst 1 timer.

Tip

Havregrynskuglerne kan opbevares i køleskabet i 4-5 dage.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Touriga nacional, tinta barroca Douro, Portugal

En ruby port vil fungere fint til de lækre kugler Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade

Andre gode forslag