Havregrynskugler med marcipan og lakrids - Opskrifter - Arla

Havregrynskugler med marcipan og lakrids

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(21 vurderinger)

60+ min

Prøv disse lækre havregrynskugler med marcipan og lakrids.

Ingredienser

30 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 100 g groftrevet ren, rå marcipan
  • 75 g havregryn (ca. 2 dl)
  • 100 g blødt smør
  • ½ spsk stærk brygget espressokaffe
  • 5 spsk flormelis
  • 2 spsk kakao
  • ½ tsk stærk salmiakpulver
  • 3 spsk kakao

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom alle ingredienserne i en skål og rør dem godt sammen med en ske. Smag til. Tril 30 små kugler (a ca. ½ spsk) og rul dem i en blanding af kakao og salmiakpulver. Stil havregrynskuglerne tildækket i køleskabet i mindst 1 timer.

Tip

Havregrynskuglerne kan opbevares i køleskabet i 4-5 dage.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19,8 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 59 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Touriga nacional, tinta barroca Douro, Portugal

En ruby port vil fungere fint til de lækre kugler Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade