Havregrynskugler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

60+ min

Der er masser af lækkert konfekt i butikkerne, men når du laver konfekten selv, er det ren kreativ hygge for hele familien.

Ingredienser

32 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 175 g havregryn (ca. 5¾ dl)
  • 100 g flormelis (ca. 2 dl)
  • 4½ spsk kakao
  • 50 g blødt smør
  • 4½ spsk abrikosmarmelade
  • 5 spsk kulørt krymmel, kakao, kokosmel eller flormelis

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland havregryn, flormelis og kakao sammen i en skål. Tilsæt smør og marmelade. Rør blandingen godt sammen og smag den til. Tril små kugler (a ca. ½ spsk) og rul dem i den valgte pynt. Stil havregrynskuglerne tildækkede i køleskabet i mindst 2 timer.

Tips

I stedet for abrikosmarmelade kan man bruge æblemos eller pæremos - evt. fra glas. Havregrynskuglerne kan stå tildækket i køleskabet i ca. 4 døgn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,8 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: