Havregrynskugler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(26 vurderinger)

60+ min

Der er masser af lækkert konfekt i butikkerne, men når du laver konfekten selv, er det ren kreativ hygge for hele familien.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

32 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 175 g havregryn (ca. 5¾ dl)
  • 100 g flormelis (ca. 2 dl)
  • 4½ spsk kakaopulver
  • 50 g blødt smør
  • 4½ spsk abrikosmarmelade
  • 5 spsk kulørt krymmel, kakao, kokosmel eller flormelis

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland havregryn, flormelis og kakao sammen i en skål. Tilsæt smør og marmelade. Rør blandingen godt sammen og smag den til. Tril små kugler (a ca. ½ spsk) og rul dem i den valgte pynt. Stil havregrynskuglerne tildækkede i køleskabet i mindst 2 timer.

Tips

I stedet for abrikosmarmelade kan man bruge æblemos eller pæremos - evt. fra glas. Havregrynskuglerne kan stå tildækket i køleskabet i ca. 4 døgn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8470 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28,8 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 35 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag