Myslibar
Ny

Myslibar

45 min
En hjemmelavet myslibar er den perfekte snack til madpakken eller på farten. Her får du opskriften på en klassisk myslibar, der smager meget bedre end dem, du kan købe - og så er de både hurtige og nemme at lave. Myslibarerne består blandt andet af havregryn, mandler, kokos og mørk chokolade - og sesam, som giver en helt unik og skøn smag til barerne. Du kan nemt variere opskriften ved fx at tilføje tørrede frugter, andre nødder eller en anden slags chokolade.

Sådan gør du

  • Bland mandler, sesamfrø, kokosmel, havregryn, chokolade og salt sammen i en skål.
  • Smelt smør og honning i en gryde, hæld det direkte over mysliblandingen og bland det godt.
  • Fordel massen jævnt ud i en form (ca. 30x10 cm) beklædt med bagepapir - sørg for at presse blandingen godt ud i formen.
  • Bag massen og lad den efterfølgende køle helt af.
  • Skær myslibarer ud i passende størrelser.
Bagetid
  • 15-18 min. ved 150 grader varmluft.
Mere inspiration

Disse boller med mysli er også virkelig gode på farten.

Velbekomme!
Variation

Du kan nemt give myslibarerne dit eget twist ved fx at tilføje tørrede frugter, andre nødder eller en anden slags chokolade.

Tip

Myslibarerne bør opbevares på køl.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

9335 kJ / 2231 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2065 kJ / 494 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 10,5 g
Protein: 9,6 % 11,7 g
Kulhydrat: 25,8 % 31,3 g
Fedt: 64,6 % 36,1 g

Ingredienser

Mandler, ristede og grofthakkede
100 g
Sesamfrø, ristede
50 g
Kokosmel
50 g
Grovvalsede havregryn
100 g
Mørk chokolade, 80%, finthakket
50 g
Fint salt
¼ tsk
Smør
25 g
Honning
5 spsk