Havrekager med rabarber

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(23 vurderinger)

45 min

En lille sprød kage til kaffen. Eventyrlig og med et syrligt stænk af rabarber.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

30 stk.

Opskriften gælder for 1 portion

  • 1 renset rabarber
  • 150 g blødt smør
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 75 g havregryn (ca. 2 dl)
  • 125 g hvedemel (ca. 2 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær rabarberen i 1 cm tykke stykker. Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt havregryn og mel og rør dejen sammen. Form dejen til 30 kugler og læg dem på plader med bagepapir. Tryk kuglerne let flade og placer et stykke rabarber i hver kage. Bag havrekagerne midt i ovnen - til de er gyldne. Lad dem køle af på en bagerist.

Tip

Kagerne spises samme dag - ellers bliver de bløde.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 175°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,1 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

Hvid dessertvin på druen chenin blanc vil være dejlig. Prøv en coteaux du layon Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade

Andre gode forslag