Havrekager med rabarber

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

45 min

En lille sprød kage til kaffen. Eventyrlig og med et syrligt stænk af rabarber.

Ingredienser

30 stk.

Opskriften gælder for 1 portion

  • 1 renset rabarber
  • 150 g blødt smør
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 75 g havregryn (ca. 2 dl)
  • 125 g hvedemel (ca. 2 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær rabarberen i 1 cm tykke stykker. Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt havregryn og mel og rør dejen sammen. Form dejen til 30 kugler og læg dem på plader med bagepapir. Tryk kuglerne let flade og placer et stykke rabarber i hver kage. Bag havrekagerne midt i ovnen - til de er gyldne. Lad dem køle af på en bagerist.

Tip

Kagerne spises samme dag - ellers bliver de bløde.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,1 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

Hvid dessertvin på druen chenin blanc vil være dejlig. Prøv en coteaux du layon Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade