Havrekager med rabarber

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(18 vurderinger)

45 min

En lille sprød kage til kaffen. Eventyrlig og med et syrligt stænk af rabarber.

Ingredienser

30 stk.

Opskriften gælder for 1 portion

  • 1 renset rabarber
  • 150 g blødt smør
  • 85 g sukker (ca. 1 dl)
  • 75 g havregryn (ca. 2 dl)
  • 125 g hvedemel (ca. 2 dl)

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær rabarberen i 1 cm tykke stykker. Pisk smør og sukker sammen. Tilsæt havregryn og mel og rør dejen sammen. Form dejen til 30 kugler og læg dem på plader med bagepapir. Tryk kuglerne let flade og placer et stykke rabarber i hver kage. Bag havrekagerne midt i ovnen - til de er gyldne. Lad dem køle af på en bagerist.

Tip

Kagerne spises samme dag - ellers bliver de bløde.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,1 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 53 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

Hvid dessertvin på druen chenin blanc vil være dejlig. Prøv en coteaux du layon Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til chokolade