Hellefisk bagt i papir med avocado og lime
45 min
•
Dejlig aromatisk måde at tilberede fisk - og så er det tilmed nemt!
Ingredienser
Kryddersmør
|
150 g
Blødt smør
|
|
|---|---|
|
1½ tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
|
¾ dl
Friskpresset limesaft
|
|
|
6
Små knuste fed hvidløg
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Hellefisk
|
8
Ark bagepapir
|
|
|---|---|
|
800 g
Hellefisk
|
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
2
Skrællede, store faste avocadoer
|
|
|
2
Limefrugter i tykke skiver
|
Pynt
|
Dildkviste
|
|---|
Tilbehør
|
200 g
Flutes
|
|---|
Sådan gør du
Kryddersmør
Hellefisk
Ved serveringen
Bagetid
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
966 kJ / 231 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 7,7 g |
| Fedt: | 18,7 g |
| Kulhydrat: | 8,4 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.