Røget hellefisk i kalvebouillon

Bedømmelse

(1 vurderinger)

45 min

Dejlig forret med lun røget hellefisk, peberrod og cremefraiche.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør - smeltet
  • 6 skiver røget hellefisk
  • 1 dl kalvebouillon

Pynt

  • høvlet frisk peberrod
  • karse i små buketter

Tilbehør

  • 150 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend forsigtigt fraiche sammen med peberrod og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Fordel det smeltede smør i bunden af 6 flade, ovnfaste portionsforme (ca. 12 cm i diameter). Læg en skive røget hellefisk i hver og fordel bouillonen over fisken. Stil formene på en bageplade og grill eller bag fisken øverst i ovnen.

Læg, ved serveringen, lidt dressing på den lune hellefisk og pynt med peberrod og karse. Server straks. Server resten af dressingen i en skål ved siden af.

Tip

I stedet for røget hellefisk kan man bruge røget laks.

Grill

Ca. 2 min. eller

Bagetid

Ca. 5 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 60 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: