Røget hellefisk i kalvebouillon
45 min
•
Dejlig forret med lun røget hellefisk, peberrod og cremefraiche. Det er måske ikke en klassisk sammensætning, men prøv og bliv overbevist om, at det er godt. Fantastisk nem og lækker gæstemad, hvor hellefisk og peberrod går op i en højere enhed. Og så er det ovenikøbet både nemt og hurtigt.
Ingredienser
Peberrodscreme
1½ dl
Creme fraiche eller 38%
|
|
---|---|
3 spsk
Fintrevet frisk peberrod
|
|
Friskkværnet peber
|
Røget hellefisk i kalvebouillon
20 g
Smør - smeltet
|
|
---|---|
6 skiver
Røget hellefisk
|
|
1½ dl
Kalvebouillon
|
Pynt
Høvlet frisk peberrod
|
|
---|---|
Karse i små buketter
|
Tilbehør
150 g
Ristet rugbrød
|
---|
Sådan gør du
Peberrodscreme
Røget hellefisk i kalvebouillon
Ved servering
I stedet for røget hellefisk kan du bruge røget laks.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5651 kJ / 1351 kcal
Næringsindhold pr. 100g
717 kJ / 171 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 17,8 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 22,8 % | 9,6 g |
Fedt: | 59,4 % | 11,5 g |