Røget hellefisk i kalvebouillon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

45 min

Dejlig forret med lun røget hellefisk, peberrod og cremefraiche.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør - smeltet
  • 6 skiver røget hellefisk
  • 1 dl kalvebouillon

Pynt

  • høvlet frisk peberrod
  • karse i små buketter

Tilbehør

  • 150 g ristet rugbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend forsigtigt fraiche sammen med peberrod og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Fordel det smeltede smør i bunden af 6 flade, ovnfaste portionsforme (ca. 12 cm i diameter). Læg en skive røget hellefisk i hver og fordel bouillonen over fisken. Stil formene på en bageplade og grill eller bag fisken øverst i ovnen.

Læg, ved serveringen, lidt dressing på den lune hellefisk og pynt med peberrod og karse. Server straks. Server resten af dressingen i en skål ved siden af.

Tip

I stedet for røget hellefisk kan man bruge røget laks.

Grill

Ca. 2 min. eller

Bagetid

Ca. 5 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 60 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag