Røget hellefisk i kalvebouillon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Dejlig forret med lun røget hellefisk, peberrod og cremefraiche.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør - smeltet
  • 6 skiver røget hellefisk
  • 1 dl kalvebouillon

Pynt

  • høvlet frisk peberrod
  • karse i små buketter

Tilbehør

  • 150 g ristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend forsigtigt fraiche sammen med peberrod og peber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Fordel det smeltede smør i bunden af 6 flade, ovnfaste portionsforme (ca. 12 cm i diameter). Læg en skive røget hellefisk i hver og fordel bouillonen over fisken. Stil formene på en bageplade og grill eller bag fisken øverst i ovnen.

Læg, ved serveringen, lidt dressing på den lune hellefisk og pynt med peberrod og karse. Server straks. Server resten af dressingen i en skål ved siden af.

Tip

I stedet for røget hellefisk kan man bruge røget laks.

Grill

Ca. 2 min. eller

Bagetid

Ca. 5 min. ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,6 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 22 %
  • Fedt: 60 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: