Hellefisk bagt i papir med avocado og lime
45 min
•
Dejlig aromatisk måde at tilberede fisk - og så er det tilmed nemt!
Ingredienser
Kryddersmør
150 g
Blødt smør
|
|
---|---|
1½ tsk
Fintrevet limeskal (usprøjtet)
|
|
¾ dl
Friskpresset limesaft
|
|
6
Små knuste fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Hellefisk
8
Ark bagepapir
|
|
---|---|
800 g
Hellefisk
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Skrællede, store faste avocadoer
|
|
2
Limefrugter i tykke skiver
|
Pynt
Dildkviste
|
---|
Tilbehør
200 g
Flutes
|
---|
Sådan gør du
Bagetid:
Ca. 15 min. ved 200°.
Kryddersmør
Hellefisk
Ved serveringen
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15481 kJ / 3700 kcal
Næringsindhold pr. 100g
965 kJ / 231 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 13,6 % | 7,7 g |
Kulhydrat: | 14,8 % | 8,4 g |
Fedt: | 71,6 % | 18,7 g |
Relateret video
Sådan skærer du en avocado
Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.