Helstegt lever
1 time
•
Denne opskrift på helstegt lever giver en en lækker velsmagende ret. Kalvelever, sauce og kartoffelsne er den perfekte kombination!
Ingredienser
|
500 g
Kalvelever (et helt stykke)
|
|
|---|---|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
25 g
Smør
|
|
|
1
Lille fed hvidløg i skiver
|
|
|
1 tsk
Tørret rosmarin
|
|
|
2 dl
Grøntsagsbouillon
|
Sauce
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Saucejævner
|
|
|
Evt. kulør
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Kartoffelsne
|
1 kg
Kartofler
|
|---|
|
2 dl
Ymer
|
|
|---|---|
|
2 tsk
Dijon-honningsennep
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Grøn salat
|
Sådan gør du
Sauce
Kartoffelsne
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
348 kJ / 83 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1 g |
| Protein: | 5,5 g |
| Fedt: | 2,6 g |
| Kulhydrat: | 9,3 g |