Helstegt lever
1 time
&format=webp)
Denne opskrift på helstegt lever giver en en lækker velsmagende ret. Kalvelever, sauce og kartoffelsne er den perfekte kombination!

Ingredienser
4 personer
500 g Kalvelever (et helt stykke) | |
---|---|
Friskkværnet peber | |
25 g Smør | |
1 Lille fed hvidløg i skiver | |
1 tsk Tørret rosmarin | |
2 dl Grøntsagsbouillon |
Sauce
¼ liter Madlavningsfløde | |
---|---|
2 spsk Saucejævner | |
Evt. kulør | |
½ tsk Groft salt |
Kartoffelsne
1 kg Kartofler |
---|
2 dl Ymer | |
---|---|
2 tsk Dijon-honningsennep | |
¼ tsk Groft salt | |
300 g Grøn salat |
Sådan gør du
Sauce
Kartoffelsne
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8753 kJ / 2092 kcal
Næringsindhold pr. 100g
349 kJ / 83 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 26,8 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 45,5 % | 9,3 g |
Fedt: | 27,7 % | 2,6 g |