Du kan bruge oksemørbrad i stedet for oksefilet - steg oksemørbraden ca. 11 min. på hver side. Jævn evt. saucen med saucejævner.
16774 kJ / 4009 kcal
461 kJ / 110 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 28 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 27,4 % | 7,4 g |
Fedt: | 44,6 % | 5,6 g |
Få tips til hvordan du nænsomt koger broccoli med Karolines Køkkenskole.
Smør
|
25 g |
---|---|
Oksefilet
|
1 kg |
Vand
|
1½ dl |
Groft salt
|
1 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Tørret salvie
|
½ tsk |
Små kviste af kruspersille
|
1 dl |
---|---|
Klippet frisk karse
|
1 dl |
3 dl | |
Friskkværnet peber
|
Broccoli
|
600 g |
---|---|
Smør
|
25 g |
Lille knust fed hvidløg
|
1 |
Groft salt
|
½ tsk |
Kartofler
|
1½ kg |
---|