Hindbær fool

30 min
Hindbær fool

Lækker og nem dessert, som smager dejligt og ser flot ud på ethvert bord.

Ingredienser

250 g Frosne hindbær
4 spsk Sukker
½ Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
3½ dl A38 naturel
1 dl Piskefløde

Pynt

Hindbær

Sådan gør du

Hindbær fool

  • Lad bærrene tø, og tag nogle af de pæneste fra til pynt. Mos resten med sukker og vanilje.
  • Vend yoghurten i hindbærrene.
  • Pisk fløden og vend den i.
  • Anret desserten i portionsglas og stil dem køligt indtil serveringen. Pynt med hele bær.

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

3042 kJ / 727 kcal

Næringsindhold pr. 100g

407 kJ / 97 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,2 g
Protein: 11,2 % 2,7 g
Kulhydrat: 41,5 % 9,9 g
Fedt: 47,3 % 5,2 g
Relateret video Sådan flækker du en vaniljestang

Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/hindbar-fool-/