Hindbærcreme
10 min
•

Dejlig luftig hindbærcreme du kan servere til fx frisk frugt, vafler og pandekager.
Ingredienser
50 g
Friske hindbær
|
|
---|---|
2 spsk
Sukker, flormelis eller honning
|
|
1½ dl
Yoghurt 10% eller et andet syrnet mejeriprodukt
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Hindbærcremen er lækker sammen med fx frisk frugt, vafler eller pandekager.
I stedet for hindbær kan du bruge andre typer friske bær eller marmelade til at give smag til cremen. Du kan bruge alle slags syrnede produkter med undtagelse af kærnemælk og kefir. Brug dem enkeltvis eller blandet sammen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4770 kJ / 1140 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1006 kJ / 241 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 4,3 % | 2,6 g |
Fedt: | 81,7 % | 22,2 g |
Kulhydrat: | 14 % | 8,3 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
