Hindbærispinde med yoghurt
3 timer 30 min
•
Arbejdstid: 30 min
Fryseegnet
•
&format=webp)
Hjemmelavet is... Findes der noget mere sommerligt? Disse skønne hindbærispinde er lækre og nemme at lave. Brug friske hindbær, når de er i sæson - og frosne bær resten af året. Hindbærispindene består af græsk inspireret yoghurt og fløde - og glukosesirup, som gør isen ekstra blød og cremet. Prøv disse skønne hindbærispinde, næste gang lækkersulten melder sig...
Ingredienser
Hindbærispinde
200 g
Friske eller frosne hindbær
|
|
---|---|
2½ dl
Piskefløde
|
|
1½ dl
Glukosesirup
|
|
4
Æggeblommer
|
|
100 g
Flormelis (ca. 2 dl)
|
|
200 g
Yoghurt 10%
|
12-14 ispindeforme og ispinde
|
---|
Sådan gør du
Hindbærispinde
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
997 kJ / 238 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,7 g |
Protein: | 2,5 g |
Fedt: | 12,6 g |
Kulhydrat: | 28,7 g |
Relateret video
Hindbærispinde med yoghurt
Se hvordan du laver de nemme og lækre hindbærispinde.
