Hindbærtrifli med æble og limeskyr
•
Arbejdstid: 1 time 5 min
•
Frisk hindbærtrifli med syrlig limeskyr og knasende sprød müsli. Det søde indslag til brunchen eller som et lækkert mellemmåltid.
Ingredienser
Kompot
|
2
Æbler i tern (ca. 250 g)
|
|
|---|---|
|
150 g
Frosne hindbær
|
|
|
1 spsk
Ahornsirup
|
|
|
1 spsk
Vand
|
|
|
¼ tsk
Vaniljepulver
|
Mysli med valnødder
|
1 tsk
Kokosolie
|
|
|---|---|
|
75 g
Mysli
|
|
|
50 g
Hakkede valnøddekerner
|
|
|
1 spsk
Ahornsirup
|
Limeskyr
|
½ liter
Skyr naturel
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
Pynt
|
Friske hindbær
|
|
|---|---|
|
Limefrugter i tynde skiver
|
Sådan gør du
Kompot
Mysli med valnødder
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
472 kJ / 113 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 7 g |
| Fedt: | 3,8 g |
| Kulhydrat: | 12,5 g |