Hindbærtrifli med æble og limeskyr

Arbejdstid: 1 time 5 min
Hindbærtrifli med æble og limeskyr

Frisk hindbærtrifli med syrlig limeskyr og knasende sprød müsli. Det søde indslag til brunchen eller som et lækkert mellemmåltid.

Ingredienser

Kompot

2 Æbler i tern (ca. 250 g)
150 g Frosne hindbær
1 spsk Ahornsirup
1 spsk Vand
¼ tsk Vaniljepulver

Mysli med valnødder

1 tsk Kokosolie
75 g Mysli
50 g Hakkede valnøddekerner
1 spsk Ahornsirup

Limeskyr

½ liter Skyr naturel
1 spsk Friskpresset limesaft

Pynt

Friske hindbær
Limefrugter i tynde skiver

Sådan gør du

Kompot

  • Bring æbler, hindbær, sirup, vand og vaniljepulver i kog i en tykbundet gryde. Kog ved svag varme og under låg ca. 15 min. eller til æblerne er møre - rør af og til. Lad kompotten køle af.

Mysli med valnødder

  • Smelt kokosolie i en pande ved kraftig varme. Tilsæt mysli, valnødder og sirup og rist blandingen ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. - til den er gylden og sprød. Afkøl myslien.
  • Vend skyr med limesaft. Læg kompot, skyr og mysli lagvis i glas. Pynt med friske hindbær og limeskiver. Server straks.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5220 kJ / 1248 kcal

Næringsindhold pr. 100g

474 kJ / 113 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,3 g
Protein: 25,1 % 7 g
Kulhydrat: 44,9 % 12,5 g
Fedt: 30 % 3,8 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/hindbartrifli-med-able-og-limeskyr/