Hjemmelavet leverpostej med kyllingelever - til baby
1 time 20 min
•
Arbejdstid: 35 min
Fryseegnet
•
Hjemmelavet leverpostej med kyllingelever, kartofler og broccoli. Prøv at lave denne nemme kyllingeleverpostej - så er der lækkert pålæg til frokost og madpakker. Den hjemmelavede leverpostej er velegnet til babyer i alderen 9-12 mdr.
Ingredienser
Hjemmelavet leverpostej
|
3
Skrællede kartofler (ca. 150 g)
|
|
|---|---|
|
50 g
Broccoli i buketter
|
|
150 g
Optøede, frosne kyllingelever
|
|
|---|---|
|
1
Æg
|
|
|
½ tsk
Tørret timian
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Serveringsforslag
|
Rugbrød
|
|
|---|---|
|
Kogte blandede grøntsager, fx kartofler og broccoli
|
|
|
Baby & Me Organic® drikkeklar tilskudsblanding fra 6 mdr
|
Sådan gør du
Hjemmelavet leverpostej
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Smør postejen på rugbrød og skær det ud i små mundrette stykker. Server hapserne med kogte kartofler, broccoli og drikkeklar tilskudsblanding i en kop.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
386 kJ / 92 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,4 g |
| Protein: | 9,9 g |
| Fedt: | 2,8 g |
| Kulhydrat: | 6,7 g |