Hjemmelavet marcipan
30 min
•
Prøv noget nyt her til jul - lav din egen marcipan. Hjemmelavet marcipan er slet ikke svært at lave, og det betaler sig, for hjemmelavet marcipan smager bare så meget bedre. Du kan også overveje at give hjemmelavet marcipan i adventsgave til en du synes, har fortjent det.
Ingredienser
Marcipan
|
1 dl
Vand
|
|
|---|---|
|
85 g
Sukker eller rørsukker (ca. 1 dl)
|
|
200 g
Smuttede mandler - kolde
|
|---|
Sådan gør du
Marcipan
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Pak marcipanen godt ind i plastfilm og opbevar den på køl indtil brug. Spis marcipanen som den er eller brug den til julekonfekten.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1584 kJ / 379 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 9,7 g |
| Protein: | 10,8 g |
| Fedt: | 27,6 g |
| Kulhydrat: | 22,3 g |