Hjertetoast med laks og rosmarin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

30 min

Brug disse hjerter som en romantisk lille forret - det skal nok vække glæde!

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 skiver sandwichbrød
  • 4 salatblade - gerne frillicesalat
  • 100 g røget laks
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 2 spsk Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 16 udstenede sorte oliven
  • 2 tsk finthakkede friske rosmarinblade
  • groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • 4 friske rosmarinkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Udstik 8 hjerter af brødskiverne eller skær dem ud efter en skabelon tegnet på papir. Rist hjerterne og fordel salatbladene på halvdelen. Skær den røgede laks i skiver og dryp dem med lime. Fordel lakseskiverne på de 4 hjertetoast med salat. Hak de sorte oliven. Rør cremefraiche med oliven og rosmarin. Smag til med salt og peber. Fordel fraicheblandingen over laksen og læg de øvrige hjerter over. Stik evt. rosmarinstilke i hjerterne som en lille pil.

Brug disse hjerter som en lille romantisk forret.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

Halvtør hvidvin på druen chenin blanc, fx en vouvray Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til laks