Hjertetoast med laks og rosmarin

Bedømmelse

(19 vurderinger)

30 min

Brug disse hjerter som en romantisk lille forret - det skal nok vække glæde!

Ingredienser

Antal portioner
  • 8 skiver sandwichbrød
  • 4 salatblade - gerne frillicesalat
  • 100 g røget laks
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 2 spsk Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 16 udstenede sorte oliven
  • 2 tsk finthakkede friske rosmarinblade
  • groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • 4 friske rosmarinkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Udstik 8 hjerter af brødskiverne eller skær dem ud efter en skabelon tegnet på papir. Rist hjerterne og fordel salatbladene på halvdelen. Skær den røgede laks i skiver og dryp dem med lime. Fordel lakseskiverne på de 4 hjertetoast med salat. Hak de sorte oliven. Rør cremefraiche med oliven og rosmarin. Smag til med salt og peber. Fordel fraicheblandingen over laksen og læg de øvrige hjerter over. Stik evt. rosmarinstilke i hjerterne som en lille pil.

Brug disse hjerter som en lille romantisk forret.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 26 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

Halvtør hvidvin på druen chenin blanc, fx en vouvray Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til laks