Hjertetoast med laks og rosmarin

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(19 vurderinger)

30 min

Brug disse hjerter som en romantisk lille forret - det skal nok vække glæde!

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 skiver sandwichbrød
  • 4 salatblade - gerne frillicesalat
  • 100 g røget laks
  • 1 spsk friskpresset limesaft
  • 2 spsk Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 16 udstenede sorte oliven
  • 2 tsk finthakkede friske rosmarinblade
  • groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • 4 friske rosmarinkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Udstik 8 hjerter af brødskiverne eller skær dem ud efter en skabelon tegnet på papir. Rist hjerterne og fordel salatbladene på halvdelen. Skær den røgede laks i skiver og dryp dem med lime. Fordel lakseskiverne på de 4 hjertetoast med salat. Hak de sorte oliven. Rør cremefraiche med oliven og rosmarin. Smag til med salt og peber. Fordel fraicheblandingen over laksen og læg de øvrige hjerter over. Stik evt. rosmarinstilke i hjerterne som en lille pil.

Brug disse hjerter som en lille romantisk forret.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Chenin blanc Loire, Frankrig

Halvtør hvidvin på druen chenin blanc, fx en vouvray Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til laks