Honningkagehjerter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(109 vurderinger)

60+ min

Lav dine egne honningkager. Stik dem ud i den form du kan lide og pynt dem fint.

Ingredienser

ca. 40 stk.

Antal portioner

  • 300 g brun farin
  • 300 g honning - evt. flydende akaciehonning
  • 250 g smør
  • 4 æg
  • 2 tsk stødt kanel
  • 2 tsk stødt nellike
  • 2 tsk stødt ingefær
  • 1 kg hvedemel
  • 2 tsk hjortetaksalt

Pynt

  • mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • små sukkerperle eller glansbilleder

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt farin, honning og smør og lad massen afkøle. Hæld den evt. over i en skål, så går det hurtigere. Pisk de hele æg og krydderier i massen. Sigt mel med hjortetaksalt ned i massen og rør den godt sammen med en håndmixer. Stil dejen koldt i køleskabet i nogle timer. Rul dejen ud i ca. 1 cm tykkelse - stik ud med små og store hjerteforme og bag kagerne til de er gyldne. Afkøl kagerne og overtræk dem med chokolade. Pynt med sukkerperler eller glansbilleder.

Bagetid

Ca 10-15 min. ved 200° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 36740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 64 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: