Bagt butternut med hot honey
45 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Tilberedningstid: 30 min
•
&format=webp)
Ovnbagt, karamelliseret butternut squash med hot honey og sprøde valnødder er farverig, sød og stærk. Og bedst af alt nem, fordi det er alt på en plade - et godt koncept i hverdagen. En nem hot honey opskrift med butternut squash til efterårdage.
Ny
Ingredienser
1
Butternutsquash (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
2
Rødløg i tynde både
|
|
25
Valnøddekerner
|
|
3 spsk
Olivenolie
|
|
3
Rosmarinkviste
|
|
1½ spsk
Honning
|
|
1½ tsk
Salt
|
|
skal fra 1
Citron
|
Topping
50 g
Salatost
|
|
---|---|
½ tsk
Tørrede chiliflager
|
|
½ dl
Hakket persille
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan også bruge hokkaido græskar i stedet for butternut squash eller en blanding.
Når du har vendt butternut squash og løg rundt på pladen så sørg for at det er spredt godt ud og har lidt afstand mellem sig, så får begge dele mest muligt farve i ovnen.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
573 kJ / 137 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,1 g |
Protein: | 3 g |
Fedt: | 10,9 g |
Kulhydrat: | 7 g |
