Græskar: 10 min. ved 225° - traditionel ovn. Græskar, palmekål og løg: 10 min. ved 225° - traditionel ovn.
Med øvelse - og en stor gryde - kan det godt lade sig gøre at pochere flere æg ad gangen.
10637 kJ / 2542 kcal
598 kJ / 143 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 13 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 26,8 % | 9,4 g |
Fedt: | 60,2 % | 9,7 g |
Prøv denne skønne og farverige salat - en fryd for øjet.
1
Uskrællet butternut squash i både (ca. 850 g)
|
|
---|---|
150 g
Salatost i tern i olie
|
|
125 g
Ribbede palmekålsblade i mindre stykker
|
|
2
Rødløg i både (ca. 150 g)
|
|
50 g
Smør
|
|
50 g
Grofhakkede hasselnøddekerner (ca. 1 dl)
|
|
½ dl
Frisk oregano
|
1 liter
Vand
|
|
---|---|
½ dl
Eddike
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
4
Æg
|
Ristet landbrød
|
---|