Bagt græskarsalat
30 min
•
&format=webp)
Ovnbagt græskar, løg og palmekål er her blevet til en dejlig lun salat med nøddesmør, salatost og pocherede æg. Bagt græskarsalat kan tilberedes med de fleste typer græskar.
Ingredienser
1
Uskrællet butternut squash i både (ca. 850 g)
|
|
---|---|
150 g
Salatost i tern i olie
|
|
125 g
Ribbede palmekålsblade i mindre stykker
|
|
2
Rødløg i både (ca. 150 g)
|
|
50 g
Smør
|
|
50 g
Grofhakkede hasselnøddekerner (ca. 1 dl)
|
|
½ dl
Oreganoblade
|
Pocherede æg
1 liter
Vand
|
|
---|---|
½ dl
Eddike
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
4
Æg
|
Tilbehør
Ristet landbrød
|
---|
Sådan gør du
Pocherede æg
Med øvelse - og en stor gryde - kan det godt lade sig gøre at pochere flere æg ad gangen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10788 kJ / 2578 kcal
Næringsindhold pr. 100g
610 kJ / 146 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2 g |
Protein: | 13 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 27,6 % | 9,9 g |
Fedt: | 59,4 % | 9,8 g |
