Hot tomatsuppe med grøn pebersalsa og parmesankiks

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

Med en færdigkøbt suppe som base, har du nem aftensmad på ingen tid. Suppen kan varieres med forskellige toppings og tilbehør.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 1 tsk hakket rød chilipeber - uden kerner
  • 1½ tsk rosenpaprika
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe

Grøn pebersalsa

  • 2 grønne peberfrugter i små fine tern (ca. 250 g)
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 1 dl finthakket bredbladet persille
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)

Parmesankiks

  • 50 g fintrevet parmesanost

Tilbehør

  • 200 g groft brød - evt. ristet

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde. Steg chili og paprika ved svag varme i ca. 1 min. - uden at det tager farve. Tilsæt tomatsuppen og bring suppen i kog under omrøring.

Grøn pebersalsa

Bland peberfrugt, hvidløg, persille og citronskal sammen og stil det tildækket indtil serveringen.

Parmesankiks

Fordel den revne ost i 4 lange striber (ca. 5 x 20 cm) på en plade med bagepapir. Bag osten midt i ovnen til osten er smeltet og let gylden. Tag ostestængerne af pladen med en paletkniv mens de stadig er varme, og lad dem køle af på en bagerist.

Anret suppen i varme skåle, drys pebersalsaen over og server med sprøde parmesankiks og brød til.

Bagetid

Ca. 4 min. ved 250° - traditionel ovn.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6070 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,7 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 36 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag