Hottere
1 timer

Hottere

Lækre hjemmelavede pølser af hakket kød - der er en ny måde at spise hotdog på, og den er god!
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Hottere

Lækre hjemmelavede pølser af hakket kød - der er en ny måde at spise hotdog på, og den er god!

Antal portioner
  • 250 g hakket svinekød (ca. 12% fedt)
  • 1 spsk hvedemel
  • 3 spsk sød fransk sennep
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 franske hotdogbrød

Råsalat

  • 3 groftrevne gulerødder (ca. 2½ dl)
  • ½ liter hvidkål i tynde strimler
  • 2 spsk sød fransk sennep

Fremgangsmåde:

Rør yoghurt, sennep, salt og peber sammen i en skål. Stil yoghurtdressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Rør det hakkede kød sammen med mel, sennep, salt og peber. Form farsen til 8 "pølser" - 10 cm lange. Læg "pølserne" på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Rist imens hotdogbrødene på en brødrister til de er sprøde - vend dem af og til.

Råsalat

Vend i sidste øjeblik gulerødder og hvidkål i yoghurtdressingen og smag råsalaten til.

Flæk de ristede brød og smør dem indvendigt med sennep. Læg i hvert brød lidt salat i bunden, 2 "pølser" og lidt salat på toppen. Kom resten af råsalaten i en skål ved siden af.

Bagetid

Ca. ½ time ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 7160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %
Print