Hottere

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

1 timer

Lækre hjemmelavede pølser af hakket kød - der er en ny måde at spise hotdog på, og den er god!

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g hakket svinekød (ca. 12% fedt)
  • 1 spsk hvedemel
  • 3 spsk sød fransk sennep
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 franske hotdogbrød

Råsalat

  • 3 groftrevne gulerødder (ca. 2½ dl)
  • ½ liter hvidkål i tynde strimler
  • 2 spsk sød fransk sennep

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør yoghurt, sennep, salt og peber sammen i en skål. Stil yoghurtdressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Rør det hakkede kød sammen med mel, sennep, salt og peber. Form farsen til 8 "pølser" - 10 cm lange. Læg "pølserne" på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Rist imens hotdogbrødene på en brødrister til de er sprøde - vend dem af og til.

Råsalat

Vend i sidste øjeblik gulerødder og hvidkål i yoghurtdressingen og smag råsalaten til.

Flæk de ristede brød og smør dem indvendigt med sennep. Læg i hvert brød lidt salat i bunden, 2 "pølser" og lidt salat på toppen. Kom resten af råsalaten i en skål ved siden af.

Bagetid

Ca. ½ time ved 200°.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7160 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: