Hummer-hotdogs
•
&format=webp)
Der er ikke meget pølsevogn over disse hummer-hotdogs. Hummer-hotdogs er derimod en raffineret lille forret med hjemmebagte pølsebrød, hummer, lakserogn, saltet agurk og en frisk dressing til at binde det hele sammen.
Ingredienser
Små pølsebrød - 12 stk.
25 g
Smør
|
|
---|---|
1 dl
Mælk
|
|
15 g
Gær
|
|
1 spsk
Sammenpisket æg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
125 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
Saltet agurk
1
Agurk i tynde skiver (ca. 200 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
Dressing
2½ dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Hummer
2
Kogte hummere (ca. 1200 g)
|
|
---|---|
50 g
Smør
|
|
1
Flækket fed hvidløg
|
75 g
Rensede babysalatblade
|
|
---|---|
50 g
Ørred- eller lakserogn
|
|
1 dl
Blade af skovsyre
|
Pensling
Sammenpisket æg
|
---|
Pynt
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Små pølsebrød
Saltet agurk
Dressing
Hummer
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan bage pølsebrødene i god tid, og lune dem lige inden serveringen. Hummerne kan du koge dagen før. Pil kødet ud og stil det tildækket i køleskabet, til du skal lune det. Dressingen kan du lave et par timer i forvejen og stille tildækket i køleskabet. Det samme kan du med den rensede salat.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
719 kJ / 172 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,4 g |
Protein: | 8,5 g |
Fedt: | 11,9 g |
Kulhydrat: | 7,9 g |
