Hummersuppe med fennikel og ost

Hummersuppe med fennikel og ost

1 timer Forret
Denne hummersuppe er kogt på hummerfond og får smag og lidt farve fra skallen af jomfruhummerhaler. Hummersuppe med fennikel serveres her med et sprødt brød med ostecreme - og det giver både dejlig smag og forskellige konsistenser. Hummerbisque eller hummerfond giver en god bund, når du skal lave en hummersuppe opskrift - men kan det knibe at skaffe den, kan du tage udgangspunkt i en god fiskesuppe.
Mere inspiration

Skal det være rigtig hummer .... så prøv denne opskrift

Velbekomme!
Tip

I stedet for koncentreret hummerfond kan du bruge en god fiskefond.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1737 kJ / 1737 kcal

Næringsindhold pr. 100g

396 kJ / 95 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 24 % 5,6 g
Kulhydrat: 20,1 % 4,7 g
Fedt: 51,9 % 5,6 g
Alkohol: 4 %

Ingredienser