Hummersuppe med fennikel og ost

Hummersuppe med fennikel og ost

1 timer Forret

Denne hummersuppe er kogt på hummerfond og får smag og lidt farve fra skallen af jomfruhummerhaler. Hummersuppe med fennikel serveres her med et sprødt brød med ostecreme - og det giver både dejlig smag og forskellige konsistenser. Hummerbisque eller hummerfond giver en god bund, når du skal lave en hummersuppe opskrift - men kan det knibe at skaffe den, kan du tage udgangspunkt i en god fiskesuppe.

Mere inspiration

Skal det være rigtig hummer .... så prøv denne opskrift

Velbekomme!
Tip

I stedet for koncentreret hummerfond kan du bruge en god fiskefond.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

7309 kJ / 1747 kcal

Næringsindhold pr. 100g

388 kJ / 93 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,6 g
Protein: 24,1 % 5,5 g
Kulhydrat: 20,4 % 4,6 g
Fedt: 51,6 % 5,4 g
Alkohol: 3,9 % 1 g

Ingredienser