Hummus med yoghurt

15 min
Hummus med yoghurt

En cremet hummus med kikærter, yoghurt og rosmarin. En lækker dip til fx snackgrønt.

Prøv en version med flere {grøntsager}

Ingredienser

Hummus

1 dåse Skyllede, afdryppede kikærter i lage
1 dl Yoghurt 10%
1 Stort fed hvidløg
½ tsk Groft salt
1 tsk Finthakket frisk rosmarin
1 spsk Rapsolie

Pynt

Finthakkede frisk rosmarin
Mild paprika
Oliven

Sådan gør du

Hummus

  • Blend kikærter, yoghurt, hvidløg og rosmarin til en cremet hummus, fx med en stavblender.
  • Smag til og pynt med olie, rosmarin, paprika og oliven.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2411 kJ / 576 kcal

Næringsindhold pr. 100g

464 kJ / 111 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 4,2 g
Protein: 17,2 % 4,7 g
Kulhydrat: 39,8 % 10,9 g
Fedt: 43 % 5,4 g
https://www.arla.dk/opskrifter/hummus-med-yoghurt/