Hummus med yoghurt

15 min
Hummus med yoghurt

En cremet hummus med kikærter, yoghurt og rosmarin. En lækker dip til fx snackgrønt.

Prøv en version med flere {grøntsager}

Ingredienser

Hummus

1 dåse Skyllede, afdryppede kikærter i lage
1 dl Yoghurt 10%
1 Stort fed hvidløg
½ tsk Groft salt
1 tsk Finthakket frisk rosmarin
1 spsk Rapsolie

Pynt

Finthakkede frisk rosmarin
Mild paprika
Oliven

Sådan gør du

Hummus

  • Blend kikærter, yoghurt, hvidløg og rosmarin til en cremet hummus, fx med en stavblender.
  • Smag til og pynt med olie, rosmarin, paprika og oliven.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

2411 kJ / 576 kcal

Næringsindhold pr. 100g

464 kJ / 111 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 4,2 g
Protein: 17,2 % 4,7 g
Kulhydrat: 39,8 % 10,9 g
Fedt: 43 % 5,4 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/hummus-med-yoghurt/