Gulerodshummus med citron og dildfrø - Opskrifter - Arla

Gulerodshummus med citron og dildfrø

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

1 timer

Som alternativ til en kikærtehumus er denne gulerodsdip genial. Den er sød og frisk og smager godt som tilbehør til f.eks fisk eller som pesto på brød.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • dildkviste
  • blå birkes

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg gulerødderne på et stykke bagepapir og fordel olivenolie og salt herpå. Pak papiret godt omkring gulerødderne og bag dem midt i ovnen til de er helt møre. Lad gulerødderne køle af og kom dem i en foodprocessor. Blend et øjeblik til gulerødderne er finthakkede. Tilsæt yoghurt, citronsaft og dildfrø og blend til blandingen er helt glat. Smag til.

Anret gulerodshummus i en skål og pynt med dildkviste og blå birkes.

Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1600 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,9 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 55 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: