Gulerodshummus

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

1 timer

Lækkert alternativ til den klassiske kikærtehummus . Gulerodshummus er både sød og frisk og smager godt som tilbehør til diverse brød- og grøntsagsstænger.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skrællede gulerødder (ca. 250 g)
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 1 agurk i stave (ca. 300 g)
  • 150 g rugbrødschips med salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg gulerødderne på et stykke bagepapir og fordel olivenolie og salt herpå. Pak papiret godt omkring gulerødderne og bag dem midt i ovnen til de er helt møre. Lad gulerødderne køle af.

Kom gulerødderne i en foodprocessor og kør et øjeblik til gulerødderne er finthakkede. Tilsæt yoghurt, citronsaft, spidskommen og salt og blend til blandingen er helt glat. Smag til.

Anret gulerodshummus i en skål og server med agurkestænger og rugbrødschips.

Bagetid

Ca. ½ time ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 56 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag