Gulerodshummus

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

1 timer

Lækkert alternativ til den klassiske kikærtehummus . Gulerodshummus er både sød og frisk og smager godt som tilbehør til diverse brød- og grøntsagsstænger.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 skrællede gulerødder (ca. 250 g)
  • ½ spsk olivenolie
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 1 agurk i stave (ca. 300 g)
  • 150 g rugbrødschips med salt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg gulerødderne på et stykke bagepapir og fordel olivenolie og salt herpå. Pak papiret godt omkring gulerødderne og bag dem midt i ovnen til de er helt møre. Lad gulerødderne køle af.

Kom gulerødderne i en foodprocessor og kør et øjeblik til gulerødderne er finthakkede. Tilsæt yoghurt, citronsaft, spidskommen og salt og blend til blandingen er helt glat. Smag til.

Anret gulerodshummus i en skål og server med agurkestænger og rugbrødschips.

Bagetid

Ca. ½ time ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,8 g
  • Protein: 8 %
  • Kulhydrat: 36 %
  • Fedt: 56 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag