Rødbedehummus med kikærter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En skøn dip, brug den som snack til velkomstdrinken med chips og grøntsager til. Eller som "saucen" til en bøf med en lækker salat ved siden af.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 rødbeder i mindre stykker (ca. 225 g)
  • 1 dåse afdryppede kikærter i saltlage (ca. 225 g)
  • 2 spsk Cheasy® skyr naturel Skyr naturel 0,2%
  • 2 små fed hvidløg
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog rødbederne i letsaltet vand ca. ½ time - eller til de er møre. Hæld vandet fra og damp dem tørre.

Kom rødbeder, kikærter, skyr og hvidløg i en skål og blend det til en cremet hummus. Tilsæt citronsaft, salt og peber. Smag til og server hummusen pyntet med skyr, olivenolie, sesamfrø, valnødder og timian.

Tip

Tilbered tørrede kikærter og gem dem på frost - så kan du nemt lave en omgang hummus.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 32 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag