Du kan også lave hummussen på kogte eller bagte gulerødder. Rødbederne kan også erstattes med edamamebønner eller ærter. Hvis du ønsker en mere spicy hummus, så tilsæt lidt chili og skru op for krydderierne.
1351 kJ / 323 kcal
248 kJ / 59 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 22,9 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 69,5 % | 10,1 g |
Fedt: | 7,6 % | 0,5 g |
Bagte eller kogte rødbeder i mindre stykker (ca. 225 g)
|
225 g |
---|---|
Afdryppede kikærter i saltlage (ca. 225 g)
|
1 dåse |
2 spsk | |
Små fed hvidløg
|
2 |
Friskpresset citronsaft
|
2 tsk |
Stødt spidskommen
|
½ tsk |
Groft salt
|
½ tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Vand eller kikærtelage, hvis hummussen er for fast
|
evt. 3 spsk |
Olivenolie
|
|
---|---|
Sesamfrø
|
|
Valnøddekerner
|
|
Frisk timian
|