Hurtig chiagrød med mælk og topping

Hurtig chiagrød med mælk og topping

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Hurtig chiagrød med mælk og topping af bær, dragefrugt og kokosflager – perfekt til din morgenmad. Chiagrøden får en skøn farve fra brombær – pynt den med topping af sæsonens frugter og bær.

Ingredienser

Antal portioner

Chiagrød

  • ½ liter Arla® 24 minimælk 0,4%
  • 2 bananer
  • 300 g frosne brombær
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 80 g chiafrø (ca. 1 dl)
  • 60 g havregryn (ca. 2 dl)

Topping

  • 200 g dragefrugter (pitahaya)
  • 100 g blåbær
  • 100 g brombær
  • ½ dl kokosflager

Pynt

  • skovsyre

Sådan gør du

Sådan gør du

Chiagrød

Kom mælk, bananer, brombær og limesaft i en blender. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. til en jævn blanding. Hæld blandingen i en skål og rør chiafrø og havregryn i. Stil chiagrøden tildækket i køleskabet i ca. 15 min.

Hæld chiagrøden i 4 skåle. Skær dragefrugten midt over og lav kugler af frugtkødet, fx med en melonkugleudstikker. Anret dragefrugtkuglerne på chiagrøden sammen med blåbær, brombær og kokosflager. Pynt med skovsyre og server.

Forbered i god tid

Blend mælk, bananer, brombær og limesaft og vend chiafrø i blandingen. Stil chiagrøden tildækket i køleskabet natten over - så suger chiafrøene mere af væsken og du kan undlade havregryn i chiagrøden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 59,5 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: