Hurtig chiagrød med mælk og topping

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

30 min

Hurtig chiagrød med mælk og topping af bær, dragefrugt og kokosflager – perfekt til din morgenmad. Chiagrøden får en skøn farve fra brombær – pynt den med topping af sæsonens frugter og bær.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Chiagrød

  • ½ liter Arla® 24 minimælk 0,4%
  • 2 bananer
  • 300 g frosne brombær
  • 2 spsk friskpresset limesaft
  • 80 g chiafrø (ca. 1 dl)
  • 60 g havregryn (ca. 2 dl)

Topping

  • 200 g dragefrugter (pitahaya)
  • 100 g blåbær
  • 100 g brombær
  • ½ dl kokosflager

Pynt

  • skovsyre

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Chiagrød

Kom mælk, bananer, brombær og limesaft i en blender. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. til en jævn blanding. Hæld blandingen i en skål og rør chiafrø og havregryn i. Stil chiagrøden tildækket i køleskabet i ca. 15 min.

Hæld chiagrøden i 4 skåle. Skær dragefrugten midt over og lav kugler af frugtkødet, fx med en melonkugleudstikker. Anret dragefrugtkuglerne på chiagrøden sammen med blåbær, brombær og kokosflager. Pynt med skovsyre og server.

Forbered i god tid

Blend mælk, bananer, brombær og limesaft og vend chiafrø i blandingen. Stil chiagrøden tildækket i køleskabet natten over - så suger chiafrøene mere af væsken og du kan undlade havregryn i chiagrøden.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 59,5 g
  • Protein: 14 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag