Hurtig chiagrød med mælk og topping

Hurtig chiagrød med mælk og topping

30 min
Hurtig chiagrød med mælk og topping af bær, dragefrugt og kokosflager – perfekt til din morgenmad. Chiagrøden får en skøn farve fra brombær – pynt den med topping af sæsonens frugter og bær.

Sådan gør du

Chiagrød
  • Kom mælk, bananer, brombær og limesaft i en blender. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 30 sek. til en jævn blanding. Hæld blandingen i en skål og rør chiafrø og havregryn i. Stil chiagrøden tildækket i køleskabet i ca. 15 min.
  • Hæld chiagrøden i 4 skåle. Skær dragefrugten midt over og lav kugler af frugtkødet, fx med en melonkugleudstikker. Anret dragefrugtkuglerne på chiagrøden sammen med blåbær, brombær og kokosflager. Pynt med skovsyre og server.
Forbered i god tid

Blend mælk, bananer, brombær og limesaft og vend chiafrø i blandingen. Stil chiagrøden tildækket i køleskabet natten over - så suger chiafrøene mere af væsken og du kan undlade havregryn i chiagrøden.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5895 kJ / 1409 kcal

Næringsindhold pr. 100g

362 kJ / 86 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 4,2 g
Protein: 14,1 % 3 g
Kulhydrat: 60,3 % 12,8 g
Fedt: 25,6 % 2,5 g
Mere inspiration

Nem, hurtig og lækker chiagrød ..... her den lækreste opskrift

Chiagrød med mælk
60+ min
Chiagrød med mælk
(25)

Ingredienser

Chiagrød
½ liter Mælk
2 Bananer
300 g Frosne brombær
2 spsk Friskpresset limesaft
80 g Chiafrø (ca. 1 dl)
60 g Havregryn (ca. 2 dl)
Topping
200 g Dragefrugter (pitahaya)
100 g Blåbær
100 g Brombær
½ dl Kokosflager
Pynt
Skovsyre