Hurtig kalkunret med bulgur

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(153 vurderinger)

15 min

15 min. - og du har et velsmagende aftensmåltid. Det ER da nemt...!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 1½ spsk mild madraskarry
  • 400 g kalkunbryst i strimler
  • 320 g skyllet grov bulgur (ca. 4 dl)
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • 6 porrer i 1 cm tykke ringe
  • 1 tsk groft salt
  • 1 dl friskpresset appelsinsaft

Pynt

  • fintsnittet porre

Tilbehør

  • 150 g mild mangochutney
  • sojasauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Tilsæt karry og lad den bruse af. Brun kalkunkødet i ca. 2 min. Tag kødet op og hold det varmt. Kom bulgur i panden og svits i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og lad bulguren koge ved jævn varme og under låg i ca. 3 min. Tilsæt porreringe og salt og kog videre, stadig ved jævn varme, men uden låg i ca. 5 min. Vend kød og appelsinsaft i retten og smag til.

Ved serveringen

Hæld kalkunretten i et dybt fad og pynt med fintsnittet porre.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag