Hurtig kalkunret med bulgur

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(150 vurderinger)

15 min

15 min. - og du har et velsmagende aftensmåltid. Det ER da nemt...!

Ingredienser

Antal portioner

  • 50 g smør
  • 1½ spsk mild madraskarry
  • 400 g kalkunbryst i strimler
  • 320 g skyllet grov bulgur (ca. 4 dl)
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • 6 porrer i 1 cm tykke ringe
  • 1 tsk groft salt
  • 1 dl friskpresset appelsinsaft

Pynt

  • fintsnittet porre

Tilbehør

  • 150 g mild mangochutney
  • sojasauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive gyldent i en sauterpande. Tilsæt karry og lad den bruse af. Brun kalkunkødet i ca. 2 min. Tag kødet op og hold det varmt. Kom bulgur i panden og svits i ca. 1 min. Tilsæt bouillon og lad bulguren koge ved jævn varme og under låg i ca. 3 min. Tilsæt porreringe og salt og kog videre, stadig ved jævn varme, men uden låg i ca. 5 min. Vend kød og appelsinsaft i retten og smag til.

Ved serveringen

Hæld kalkunretten i et dybt fad og pynt med fintsnittet porre.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,4 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: