Hurtigt madbrød med hytteost og krydderurter
&format=webp)
Super nemt og hurtigt madbrød, der hverken skal æltes eller hæve særlig længe. Madbrødet kan du variere med forskellige krydderurter - fx ramsløg, når de er i sæson. Server madbrødet som tilbehør til aftensmad - det er fungerer perfekt som delebrød.

Ingredienser
50 g Gær | |
---|---|
4 dl Vand - lillefingervarmt | |
2 dl Hakkede krydderurter, fx frisk timian, persille, dild, purløg eller ramsløg | |
100 g Hytteost | |
2 spsk Rapsolie | |
1½ tsk Groft salt | |
500 g Hvedemel (ca. 8½ dl) |
Sådan gør du
Du kan også koldhæve dejen. Reducer mængden af gær til ca. ⅓ og lad dejen hæve tildækket i køleskabet natten over.
Lun det inden serveringen.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8817 kJ / 2107 kcal
Næringsindhold pr. 100g
776 kJ / 185 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 11,9 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 71,6 % | 32,7 g |
Fedt: | 16,5 % | 3,5 g |
Vi respekterer dit nej til cookies.
Du kan ændre dine indstillinger på knappen herunder.
Vi kan desværre ikke vise dig elementer som for eksempel videoer, spil og konkurrencer, fordi cookies er nødvendige for at give dig den fulde brugeroplevelse på arla.dk.
Hvis du vil have den fulde oplevelse, skal du acceptere nedenstående cookies, så siden kan fungere korrekt.