Hvid chokolademousse med citron
2 timer 35 min
•
Arbejdstid: 40 min
•
&format=webp)
En fin, blød mousse med smag af hvid chokolade og et frisk pift af citron.
Ingredienser
150 g
Hvid chokolade, fx Odense hvid overtrækschokolade
|
|
---|---|
¼ liter
Piskefløde
|
|
1
Æg
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
100 g
Tykmælk
|
½ dl
Mandelflager
|
|
---|---|
200 g
Hindbær
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
1078 kJ / 258 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,2 g |
Protein: | 4 g |
Fedt: | 21,2 g |
Kulhydrat: | 13,3 g |
Relateret video
Sådan pisker du flødeskum
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
