Hvidkål i ostesauce og bagte rødbeder

Bedømmelse

(2 vurderinger)

45 min

Stuvet hvidkål med ostesauce bagte i ovnen ved siden af skrællede rødbeder. Det er nemt og så smager det godt.

Ingredienser

Antal portioner

Hakkebøffer

  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 30 g smør

Tilbehør

  • 240 g ristet rugbrød
  • sennep

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern de yderste blade og stokken fra hvidkålen. Skær kålen i store tern og kom dem i en skål sammen med løgbådene. Hæld kogende vand over og lad grøntsagerne stå i ca. 3 min. Hæld dem til afdrypning i en sigte. Kom grøntsagerne i en ovnfast skål (ca. 3 liter), drys med salt og hæld mornaysaucen over. Kom rødbederne i et lille ovnfast fad (ca. 1 liter). Drys med salt og dæk fadet med alufolie. Bag hvidkål og rødbeder midt i ovnen.

Hakkebøffer

Form imens kødet til 4 hakkebøffer og drys dem med salt og peber. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande og brun bøfferne ca. 1 min. på hver side. Steg derefter bøfferne ved jævn varme i ca. 10 min. - vend dem af og til. Lad bøfferne hvile tildækket i ca. 5 min.

Bagetid

Ca. ½ time ved 225°.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,5 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 28 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: