Hvidkål med oksekød og spidskommen - Opskrifter - Arla

Hvidkål med oksekød og spidskommen

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Velsmagende vinterret med smag fra syltet ingefær. Og hvor hvidkål erstatter spaghetti. Hurtig og nem at lave.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 350 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 4 zittauerløg i tynde både (ca. 350 g)
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 650 g meget fintsnittet hvidkål
  • 400 g frosne haricots verts
  • ½ dl vand
  • 1 spsk finthakket sød syltet ingefær
  • 1 spsk lage fra de syltede ingefær
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt halvdelen af smørret i en stor stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i ca. 2 min. til det smuldrer og skifter farve. Tag kødet op. Kom resten af smørret i gryden og svits løg og spidskommen i ca. 1 min. Tilsæt hvidkål og svits det med i ca. 2 min. Kom kød og resten af ingredienserne i gryden. Kog retten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. og derefter ved jævn varme og under låg i ca. 3 min. Smag til.

Server hvidkål med oksekød og spidskommen sammen med iskold fraiche og groft brød.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: