Hvidkål med oksekød og spidskommen

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Velsmagende vinterret med smag fra syltet ingefær. Og hvor hvidkål erstatter spaghetti. Hurtig og nem at lave.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 350 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 4 zittauerløg i tynde både (ca. 350 g)
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 650 g meget fintsnittet hvidkål
  • 400 g frosne haricots verts
  • ½ dl vand
  • 1 spsk finthakket sød syltet ingefær
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt halvdelen af smørret i en stor stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i ca. 2 min. til det smuldrer og skifter farve. Tag kødet op. Kom resten af smørret i gryden og svits løg og spidskommen i ca. 1 min. Tilsæt hvidkål og svits det med i ca. 2 min. Kom kød og resten af ingredienserne i gryden sammen med 1 spsk lage fra de syltede ingefær. Kog retten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. og derefter ved jævn varme og under låg i ca. 3 min. Smag til.

Server hvidkål med oksekød og spidskommen sammen med iskold fraiche og groft brød.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag