Hvidkål med oksekød og spidskommen

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

45 min

Velsmagende vinterret med smag fra syltet ingefær. Og hvor hvidkål erstatter spaghetti. Hurtig og nem at lave.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 350 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 4 zittauerløg i tynde både (ca. 350 g)
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 650 g meget fintsnittet hvidkål
  • 400 g frosne haricots verts
  • ½ dl vand
  • 1 spsk finthakket sød syltet ingefær
  • 1 spsk lage fra de syltede ingefær
  • 2 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt halvdelen af smørret i en stor stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits kødet i ca. 2 min. til det smuldrer og skifter farve. Tag kødet op. Kom resten af smørret i gryden og svits løg og spidskommen i ca. 1 min. Tilsæt hvidkål og svits det med i ca. 2 min. Kom kød og resten af ingredienserne i gryden. Kog retten ved kraftig varme og under omrøring i ca. 3 min. og derefter ved jævn varme og under låg i ca. 3 min. Smag til.

Server hvidkål med oksekød og spidskommen sammen med iskold fraiche og groft brød.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8760 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: