I stedet for persille kan du drysse retten med friske korianderblade. Du kan udelade æblerne.
7946 kJ / 1899 kcal
301 kJ / 72 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 25,5 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 50,8 % | 9 g |
Fedt: | 23,7 % | 1,9 g |
Har du hvidkål tilovers?
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
Smør
|
20 g |
---|---|
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
300 g |
Rødløg i tynde både (ca. 375 g)
|
5 |
Stødt spidskommen
|
1 tsk |
Meget fintsnittet hvidkål
|
700 g |
Frosne haricots verts
|
400 g |
Vand
|
½ dl |
Finthakket sød syltet ingefær
|
1½ spsk |
Groft salt
|
2 tsk |
Friskkværnet peber
|
|
Lage fra sød syltet ingefær
|
1 spsk |
Røde æbler i tern (ca. 250 g)
|
2 |
Strimlet bredbladet persille
|
2 dl |
Fraiche
|
2 dl |
---|
Groft brød
|
240 g |
---|