Hvidkål med oksekød og spidskommen er en velsmagende efterårs- og vinterret med smag fra bl.a. syltet ingefær. Smagen er lidt asiatisk inspireret og retten er super nem at lave. Alle ingrediensene til hvidkål med oksekød kommer i samme pande, som du sagtens kan servere i, så der er heller ikke meget opvask efter aftensmaden. Så server hvidkål med oksekød, når den står på nem aftensmad med den sunde kål.
I stedet for persille kan du drysse retten med friske korianderblade. Du kan udelade æblerne.
8838 kJ / 2112 kcal
335 kJ / 80 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,1 g |
Protein: | 22,7 % | 4,5 g |
Kulhydrat: | 51,8 % | 10,2 g |
Fedt: | 25,5 % | 2,3 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.