I stedet for persille kan du drysse retten med friske korianderblade. Du kan udelade æblerne.
8089 kJ / 1933 kcal
306 kJ / 73 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,2 g |
Protein: | 25,3 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 51,4 % | 9,3 g |
Fedt: | 23,3 % | 1,9 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
20 g
Smør
|
|
---|---|
300 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
5
Rødløg i tynde både (ca. 375 g)
|
|
1 tsk
Stødt spidskommen
|
|
700 g
Meget fintsnittet hvidkål
|
|
400 g
Frosne grønne bønner
|
|
½ dl
Vand
|
|
1½ spsk
Finthakket sød syltet ingefær
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Lage fra sød syltet ingefær
|
|
2
Røde æbler i tern (ca. 250 g)
|
|
2 dl
Strimlet bredbladet persille
|
2 dl
Fraiche
|
---|
240 g
Groft brød
|
---|