Hvidkål med oksekød og spidskommen

Hvidkål med oksekød og spidskommen

35 min Hovedret
Fryseegnet
Hvidkål med oksekød og spidskommen er en velsmagende efterårs- og vinterret med smag fra bl.a. syltet ingefær. Smagen er lidt asiatisk inspireret og retten er super nem at lave. Alle ingrediensene til hvidkål med oksekød kommer i samme pande, som du sagtens kan servere i, så der er heller ikke meget opvask efter aftensmaden. Så server hvidkål med oksekød, når den står på nem aftensmad med den gode kål.
Mere inspiration

Har du hvidkål tilovers?

Velbekomme!
Tip

I stedet for persille kan du drysse retten med friske korianderblade. Du kan udelade æblerne.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

8838 kJ / 2112 kcal

Næringsindhold pr. 100g

335 kJ / 80 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,1 g
Protein: 22,7 % 4,5 g
Kulhydrat: 51,8 % 10,2 g
Fedt: 25,5 % 2,3 g
Relateret video
Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.

Ingredienser

Bæredygtighed
Bæredygtighed
Andelsselskabet
Andelsselskabet
Arla Karolines Køkken® App
Arla Karolines Køkken® App
Køb merchandise
Køb merchandise