Hvidløgssauce
15 min
•
&format=webp)
Let og smagfuld - på ingen tid. Perfekt i selskab med en god oksesteg.
Ingredienser
2½ spsk
Hvedemel
|
|
---|---|
¼ liter
Mælk
|
|
¼ liter
Grøntsagsbouillon
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
2 tsk
Hakkede oreganoblade
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Frisk oregano kan erstattes af 1 tsk tørret oregano. Skal det være rigtig nemt kan mel, mælk og bouillon erstattes af ½ liter hvid mælkesauce.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
149 kJ / 36 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,2 g |
Protein: | 2,3 g |
Fedt: | 0,4 g |
Kulhydrat: | 5,6 g |
Relateret video
Sådan redder du en sovs, der er for salt
Er sovsen blevet for salt? Karolines Køkkenskole viser med et enkelt tip, hvordan du redder en sovs, der er for salt.
