Frisk tomatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(22 vurderinger)

45 min

En frisk og cremet tomatsauce med masser af smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • ¾ kg solmodne tomater
  • 25 g smør
  • 1 grofthakket zittauerløg
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 dl vand
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • ¼ tsk groftkværnet peber
  • 1 tsk honning
  • ¼ liter grofthakkede friske basilikumblade
  • ¾ tsk groft salt
  • 1 dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18% Madlavningsfløde 18%

Hertil

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær tomaterne i mindre stykker. Lad smørret smelte ved kraftig varme, i en sauterpande, men uden at brune. Svits løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt tomater, vand, bouillon, peber og honning. Lad saucen koge ved jævn varme og uden låg i ca. 10 min. Tilsæt basilikum og salt. Rør til sidst fløden i og server straks med friskkogt pasta og revet ost.

Sådan knuser og hakker du hvidløg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10150 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,5 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: