De 3 slags tomat giver forskellige smagsnuancer. I sæsonen, hvor du kan få friske, søde solmodne tomater giver de friske noget særligt. Uden for sæsonen, kan du bruge 2 dåser flåede tomater.
10746 kJ / 2568 kcal
497 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 16,7 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 52,4 % | 15,3 g |
Fedt: | 30,9 % | 4,2 g |
1 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
---|---|
2 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
2
Små fed hvidløg i skiver
|
|
400 g
Modne tomater i små tern
|
|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 bundt
Forårsløg i ringe (ca. 100 g)
|
400 g
Tørret pasta, fx bucatini eller spaghetti
|
|
---|---|
175 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
2 dl
Strimlede basilikumblade
|
|
75 g
Sorte oliven
|
Frisk basilikum
|
|
---|---|
Top af forårsløg
|