De 3 slags tomat giver forskellige smagsnuancer. I sæsonen, hvor du kan få friske, søde solmodne tomater giver de friske noget særligt. Uden for sæsonen, kan du bruge 2 dåser flåede tomater.
10334 kJ / 2470 kcal
484 kJ / 116 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 16,3 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 54,4 % | 15,5 g |
Fedt: | 29,3 % | 3,8 g |
1 spsk
Jomfruolivenolie
|
|
---|---|
2 spsk
Koncentreret tomatpuré
|
|
2
Små fed hvidløg i skiver
|
|
400 g
Modne tomater i små tern
|
|
1 dåse
Flåede tomater (ca. 400 g)
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 bundt
Forårsløg i ringe (ca. 100 g)
|
400 g
Tørret pasta, fx bucatini eller spaghetti
|
|
---|---|
150 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
2 dl
Strimlede basilikumblade
|
|
75 g
Sorte oliven
|
Frisk basilikum
|
|
---|---|
Top af forårsløg
|